Rekommendatione(r)

Då jag tycks ha dragit på mig en släng februari-förkylning blir dagens uppdatering kort.

Först lite kort tyckande. Den svenska vänstern saknar något. Där nazisterna har Turner’s Diaries och högern har kilovis med litteratur saknar den svenska vänstern peppande böcker och texter. Texter som handlar om oss. När vi faktiskt gör något bra. Och lyckas. Visst är Deltagänget det autonoma 90-talets svar på Jack – men inte fan vinner vi i slutet. Men inte ens texter där vi misslyckas finns i flertal. Men nu när organisationen Folkmakt (titta till höger) har börjat med en vitblogg finns det plötsligt insikter om oss att läsa. Det hittar man här men även i menyn till höger.

Andra nya bloggar till vänster i politiken men till höger i menyn är Ekonomikommentarer, Ur ett arbetarperspektiv, Kolla! och Omsorgaren (som även de är SUF:are).

I blogg-Sverige (en underkategori till internet-Sverige?) pratas det mest om Topp-Petter och hans kritik av liberalt våld. Självfallet har Federley ytterligare närmat sig galenskap, men det löser sig! Petter skriver intressant här och Anders Svensson från Göteborg skriver intressant här och länkar dessutom till äldre inlägg i frågan.

Till nästa uppdatering tänkte jag skriva lite kort om Deltagänget, men just framtidsplaner är inte direkt min starka sida…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: