Feel good då, veganjävel

I hela centrala Stockholm tycks hur många affischer som helst sitta uppe som gör reklam för någon sorts protest mot djurskyddsmyndigheter eller nerläggningar av något sånt. Flams och trams.

Samtidigt ska borgarsvinen slänga ut hundratals personer ur lägenheter i Husby, sparka fan vet hur många fackligt aktiva och dessutom sabba den lilla välfärden vi har. Lär er prioritera.

Jag har full respekt för vissa djurrättsaktivister. Men ärligt talat – ni är ju inte vänster. Ni tillhör i många fall någon sorts feel good-vänster (skönt uttryck snott från ung vänsters forum) vars politik baseras på att ni tycker synd om något. Skitsamma om det är försöksdjur, palestinier eller transsexuella vita killar. Vissa av eras politik (alla tänker jag inte slänga skit på, jag vet att det finns ”bra” djurrättare) baseras på tycka synd om någonting och inte ett klassintresse. Det är jävla trams och har inget med socialism att göra.

Fuck off, jävla pissliberaler.

Glädj er istället åt att vi (som i arbetarklassen) har vunnit över Lilla Karachi, det läser man om på SUF Stockholms hemsida eller på Forever United-bloggen.

Annonser

2 Responses to Feel good då, veganjävel

  1. Malcom skriver:

    Instämmer till 110%!

  2. planekonomen skriver:

    Att hålla samman lönar sig mer än att fördöma, även om jag, förutom svärorden, håller med dej! Det som en gång varit splittrat – kommer återigen att förenas i en kamp, tids nog. Lite på det. Som Tintin säger till Haddock i albumet ”Breaking Free”: for god’s sake, Captain, have some faith in your Class!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: