Borgarna och Israel

Av någon orsak har Fredrik Federley snortat lite mer kokain och rökt mer hasch än vanligt och sen tänkt till. Plötsligt kom den bara – idéen alltså. Han ska ha en fest för Israel! Och här kommer det roliga, det är mellanösterns enda demokrati! En viktig del i en demokrati är alltså att fördriva mängder av folk, skjuta civila och införa apartheid.

Vi vet alltså hur deras drömsamhälle ser ut.

Själv anser jag att det tramsas för mycket och tjafsas för mycket om Israel. Vi har för tillfället nog med problem här i Sverige. Fast för en gångs skull kanske det är värt att demonstrera mot rasist-staten Israel. Om inte annat bara för att jävlas med Fredrik Federley som skickar pengar till israeliska armén. Jag ska börja skicka pengar till Al-Qaida, de civila människorna i WTC var lika oskyldiga (nåja) som de israelerna dagligen skjuter ihjäl. Vi bör då hamna ungefär lika djupt i helvetet. Och jag är inte kristen.

Kolla in inlägget som startade hela karusellen här och ignorera sen det hela.

Annonser

2 Responses to Borgarna och Israel

  1. wot skriver:

    En grej som hade varit skoj hade varit att blockera festens huvudentré, tänk dig Federleys snopna ansikte när hans ställe satts i blockad. Haha.

    F.ö är en punkt du skrev viktig ”vi har nog med problem hemma” dels för att jag håller med, och dels för att man ska se allt i ett globalt perspektiv, vi ska ju syssla med internationalism – hallå ! Men ja, det känns som att jag hellre försöker bevara Komvux eller försöker få tillbaka den gamla A-kassan, eller varför inte får Salem-marschen nedlagd, än att bry mig 365 dagar om året om Israel.

  2. […] fler Centerpartister är som Federley, Tomas Melin som liknar Federley med Leijonborg samt bloggen Dom ljuger som tycker att det hycklas om […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: