Palestina och ungsocialisterna

Nyss hemkommen från Palestinademon kan jag väl lite kort rapportera att vi var ett par hundra, max femhundra, som valde att visa vårt missnöje med Israel och dess svenska lobby, beståendes av bland annat Mona Sahlin. På plats i demon fanns SSU, och jag undrade som vanligt hur man resonerar när man är med i SSU och tror sig vara vänster och för minskade klassklyftor och dylikt samtidigt som ens moderparti för en högerpolitik som alltid består av nedskärningar och klassklyftor. Ett klassiskt motargument är väl något i stil med ”men sossarna kommer gå ännu mer till höger annars” och jag säger who the fuck care? Jag tror inte det, däremot tror jag att man kan bygga en mer fungerande motståndsrörelse från vänster som faktiskt effektivare kan kämpa mot ett dåligt samhällssystem, oavsett vilka som styr.  Och sossarna kommer för övrigt bara stånga sina huvuden blodiga, de kommer aldrig få majoritet, de kommer aldrig få någon makt. Dumheter.

Annars noterar jag med glädje att Ungsocialisternas något tråkiga blogg vid namnet Proletärbella nämns hos Blondinbella och vinner en miljard besökare! Verkar väl ändå vara en rätt lyckad lansering måste jag säga. Självklart är det ett bra sätt att visa sitt motstånd mot dagens samhälle genom att göra tvärtom, och när dessutom det man beefar med har tusentals besökare per dag och länkar tillbaka – då har man lyckats.

Fast bäst hemsida på internet är självfallet SUF Stockholms!

Annonser

6 Responses to Palestina och ungsocialisterna

 1. Linn skriver:

  hejja er 😀

 2. Perka skriver:

  På vilket sätt är bloggen tråkig? Utseendet eller innehållet?

 3. domljuger skriver:

  Perka: Jag har lite svårt för innehållet, men å andra sidan hoppas jag verkligen inte att jag är målgruppen 😀

 4. Perka skriver:

  Hmm, innehållet? =) Att det är för mycket feminism?

 5. domljuger skriver:

  Nej, det är ofta för lite vettig feminism i dagens vänster, allt för mycket svamlande och anarkafeminism. Tyckte det var lite skumma och tråkiga texter bara, men det tycks ha bättrat på sig de sista inläggen!

 6. kamratwot skriver:

  haha! ”att det är för mycket feminism” ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: