Man ska ju inte önska livet ur folk…

Men när massmördaren Margaret Thatcher börjar närma sig sin sista vila enligt DN kan man inte annat än le.

Hon sabbade hela den engelska välfärden och förde ett onödigt krig mot Argentina, hon och hennes politik är skyldig till väldigt många förstörda liv. Då värmer det lite att veta att hon fick ta straffet till slut.

Det är fest vid sergelfontänen när hon kolar…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

9 Responses to Man ska ju inte önska livet ur folk…

 1. Fontänfirare skriver:

  För att inte tala om att hon var en av de främsta Pinochet-kramarna och Apartheid-supportrarna. Man får heller inte glömma Bobby Sands och de andra irländska hungerstrejkarna hon lät dö i Long Kesh.

 2. Jakebox skriver:

  Jösses vilket patetiskt inlägg.
  En dag kommer du också att bli gammal och dö. Vem vet, någon kanske pissar på din grav då.

 3. Björn skriver:

  Den engelska välfärden sabbade hon, men den skotska, skonades den?

  Och vem var det egentligen som startade det onödiga kriget med Argentina?

 4. domljuger skriver:

  Jakebox: Ja, sabbar jag livet med flit för så pass många personer så hoppas jag verkligen att folk pissar på min grav.

  Björn: Britter hit och engelsmän dit… =) Om någon slår dig behöver du ju inte skjuta knäskålen av honom liksom.

 5. Jakebox skriver:

  Margaret Thatcher var en demokratiskt vald premiärminister som vid tre val fick majoritetens förtroende i Storbritannien att genomföra sin politik. Om man genom att genomföra sin politik som man har fått mandat för från väljarkåren ”sabbar med flit” så tror jag inte du fattar hur demokrati funkar.

  Under sin regeringstid hann Thatcher med att bidra till kommunismens fall i Östeuropa, krossa en maktfullkomlig och odemokratisk fackföreningsrörelse på hemmaplan samt lägga grunden för en liberal marknadsekonomi som än idag tillämpas i de flesta västerländska länder. När det gäller Falklandskriget så var det Argentina som förde ett onödigt krig mot Storbritannien helt i strid med folkrätten.

  Margaret Thatcher var en karismatisk viljestark politiker som lyckades genomföra otroligt mycket av sin politik och jag beundrar henne enormt för detta. Att hon på sin ålders höst när hon inte längre kan försvara sig drabbas av diverse tarvliga påhopp är egentligen bara ytterligare ett kvitto på hennes framgång.

 6. Frasse skriver:

  Dessa ”tarvliga påhopp” vet Margaret Thatcher inte av. Hon vet inte av sin sjukdom heller, så vad spelar det för roll…?
  Nä, ska man klandra henne för nåt så är det att hon INNAN hon blev diktator jobbade med glasstillverkning och utvecklade metoden att få in luftbubblor i glass så den tar upp mer utrymme.
  Tack så mycket, Maggan, för att varje Big Pack innehåller hälften luft eller så! DÄR kan man snacka karma, politikerköret gjorde hon väl varken mer eller mindre illa än Reagan. (som också fick Alzheimers – slump?)

 7. nohnohyeh skriver:

  ”Oh, jag önskar kunna göra allt det där igen”, kan Margaret Thatcher säga.

  det önskar inte vi

 8. Giles skriver:

  Thatcher var en ondskefull satmara (samt en fruktansvärt duktig politiker) som borde skjutits innan hon fick makten, det värsta som någonsin hänt Storbritannien!

  Hon krossade de brittiska fackföreningarna och gjorde mängder av människor arbetslösa (och hemlösa). Hög inflation och höga räntor därpå. Hon spädde på gentrifieringsexplosionen. Privatiserade allt från järnvägen till el-, kol- och vattenbolagen. Total katastrof.

  Hon beskattade Skottland extra för att lösa Englands finansiella problem. Hon slog extra mycket på de som redan har det svårt, låginkomsttagare och arbetslösa. Hon avskaffade även gratis mjölk på skolorna; svårt att bita tillbaka med dåliga tänder… Hon försökte t.o.m. införa en slags plattskatt (!) men då tog det abrupt slut och toryregimen föll.

  Hon drev England låååångt högerut. Labour idag står en bra bit till höger om Tories innan Thatcher. Hon lade grunden till dagens storebrorssamhälle med övervakning och en extremt mäktig poliskår i Storbritanien.

  Hon mördade irländska frihetskämpar och lät t.o.m. en irländsk parlamentsledamot (och nio av hans kamrater) svälta till döds i ett engelskt fängelse. (R.I.P. Bobby Sands samt Francis Hughes, Raymond McCreesh, Patsy O’Hara, Joe McDonnell, Martin Hurson, Kevin Lynch, Kieran Doherty, Thomas McElwee och Michael Devine).

  Hon var även en god vän med Augusto Pinochet och stödde helhjärtat hans diktatur i Chile. Hon startade ett PR-krig mot Argentina som framstod som rena rama fotbolls VM med flaggor överallt o.s.v. Argentinas armé bestod av 16 åriga pojkar som såklart blev slaktade…

  Jävla kärring, fy fan så många liv hon förstört. Jakebox och alla andra liberalarslen ska bara hålla käften, de vet ingenting.

 9. Hugo skriver:

  Giles, hon försökte även införa röstskatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: