Men sluta lipa kärringjävel

Det är inte ofta jag skriver såna här inlägg, men av en slump såg jag en så bisarr sak på Youtube, så jag höll på att dö.

Alla olika överbetalda borgarrådsposter verkar ju bara innehavas av idioter. Precis som på ett företag, så är de som vet mest och har mest kompetens – de som bara ska jobba och inte uttrycka sig, medan de som är som mest hjärndöda – får vara chefer och bestämma allting. Varför är det så, egentligen?

Jag vill se Ulla Hamilton spela in en youtubefilm när hon går förbi alla jävla skyltar man ser precis överallt vid nästa riksdagsval, och tjuta om att det skräpar ner och förstör den fina stadsbilden – för det gör det, om något. Att tjuta över en första-maj-affisch på en papperskorg.. är det det du sysslar med om dagarna, Ulla? Kan inte ditt arbete ersättas av en valfri städare eller någonting isåfall?

Sen förresten, vad kostar det att ta bort alla affischer inför riksdagsvalet/EU-valet då? Det betalar väl skattebetalarna också? i-d-i-o-t.

Jag undrar också en annan sak, varför införde man förbud av offentlig urinering? Det finns en enda jävla anledning till varför man drar ner gylfen och pissar i gränderna i Gamla Stan eller vid buskarna i Tanto, det är för att det finns fem pissoarer i hela Stockholms innerstad. Varför byggde man inte ett tjugotal fler iallafall, när man ändå införde det här konstiga förbudet? Jag väljer hellre att pissa på en husvägg än att behöva åka över hela stan för att kunna komma till en pissoar på Södermalm. Och nu menar jag gratis pissoarer, det är inte alltid man har en femma eller en tia på sig och kan betala i betal-pissoarerna. Jävla idioter.

Från Konfliktportalen.se: Björn Nilsson skriver Legendariskt?, Jinge skriver Jerusalem ska bli israeliskt, säger Netanyahu, Anders_S skriver Ernst Rosén – en av Göteborg stora fastighetsägare, Bo Myre skriver Kommando Fredrik Reinfeldt lämnar Kodakhuset efter en lyckad ockupation, boladefogo skriver När JDL försökte mörda Chuck D, Johan Frick skriver Tid för lycka

10 Responses to Men sluta lipa kärringjävel

 1. Alex skriver:

  Det är ju allt som återstår för borgerligheten, ordningsfrågor. Gnäll på grannarna som spelar musik, gnäll på ungarna som skräpar ner, gnäll på fruntimmert som glömt sockar i tvättstugan, gnäll på ungdomar som stökar på stan och invandrare som bråkar med polis.

  Samma grej med alla jävla borgare som gick till val i EU-parlamentet på… mat. De största problemen de kan föreställa sig: ”E293”, det måste förbjudas!

  Lyxproblem som man bara har som välbärgad borgare i ett villaghetto. Tydligt tecken på att borgarklassen har det på tok för gott ställt.

 2. […] Konfliktportalen.se: Anders_S skriver De rika “svinen”, kamratwot skriver Men sluta lipa kärringjävel, Björn Nilsson skriver Legendariskt?, Jinge skriver Jerusalem ska bli israeliskt, säger […]

 3. […] Reinfeldt, en duktig idiot?Hata de rikaDe rika “svinen”Men sluta lipa kärringjävelLegendariskt?Jerusalem ska bli israeliskt, säger […]

 4. Björn Nilsson skriver:

  Affischen såg ut att sitta uppe med ritbordstejp eller liknande, alltså ganska lätt att avlägsna. Skulle man inte kunna tänka sig att de grupper som sätter upp affischer också avdelar patruller som tar bort dem när begivenheten är över? Den andra maj har den ju inget syfte kvar längre. Och gamla flagnande affischer blir man väl inte glad av? Vem stod för just den där affischen förresten?

 5. kamratwot skriver:

  Varför ska man ens ta bort dom? Är dom affischerade med tejp försvinner dom med tiden osv. Varför ens kämpa för att hålla staden ren när det finns en snäll version av ”nedskräpning” och det är massor av reklam för flera miljoner osv osv? Ser ingen poäng i det… kan dom ha sin skit uppe kan jag ha min skit uppe såattsäga.

  Affischen kommer från r-arna dessutom,

 6. Björn Nilsson skriver:

  Man kanske kan se uppstädning som en vänlig gest mot sina medmänniskor?

 7. ix.tumblr.com skriver:

  Kärringjäveln kan ju aldrig satt sin fot utanför Sverige. Har hon aldrig varit i t.ex. Berlin? Har aldrig aldrig aldrig hört någon i Berlin klaga över klotterorgasmen som pryder husfasaderna där. Det är väl bara Japan och Singapore som delar denna anala form av renlighetsfascism med Sverige. Det och horribla narkotikalagarna.

 8. […] Konfliktportalen.se: Anders_S skriver De rika “svinen”, kamratwot skriver Men sluta lipa kärringjävel, Björn Nilsson skriver Legendariskt?, Jinge skriver Jerusalem ska bli israeliskt, säger […]

 9. […] annan valuta för pengarna är de här pissoarerna i Stockholm. Ni som känner mig vet hur jävla sur jag blev när dom införde förbud mot offentlig urinering, samtidigt som man inte fixar nya pissoarer. Nu finns det ju pissoarer – men som kostar […]

 10. […] på avgift för en avgift Tidigare i bloggen har jag skrivit om min hjärtefråga – avgiftsbeläggningen av offentliga toaletter. Nu låter jag som en Flashback-haverist, men ofta är det ju de små problemen i vardagen som gör […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: